کلاهبرداری سایت ها و وبلاگ ها از پژوهشگران تازه کار
کلاهبرداری سایت ها و وبلاگ ها از پژوهشگران
کافی است، عبارت "چاپ مقاله علمی" را در گوگل تایپ کنید تا با سیل عظیمی از سایت ها و وبلاگ هایی که ادعای چاپ مقاله شما در مجلات معتبر را دارند مواجه شوید.
از سوی دیگر هر روز تماس های بسیاری با دفتر مجموعه گرفته می شود و درخواست می گردد که برای آنها از مجلات معتبر Accept مقاله هایشان را دریافت کنیم و یا عده ای ما را زیر بار فحاشی قرار می دهند که با نوشتن و یا فروش مقاله به جامعه علمی ضرر وارد می کنیم!
قبل از پرداختن به بحث انواع کلاهبرداری ها لازم به ذکر می دانیم که این مجموعه در زمینه دریافت تایید چاپ مقاله، نوشتن مقاله هیچگونه فعالیتی ندارد ، امنیت عدم دسترسی دیگران به مقالات ارسالی را تضمین می نماید و تنها خدماتی را که در سایت ذکر شده است ارائه می نماید.
متاسفانه چندی پیش در سایت های مختلف تجربیات تلخ دوستانی را خواندم که در مسیر چاپ مقاله خود فریب تبلیغات دروغین وب سایت های دروغین را خورده بودند. از این رو به بررسی انواع روش های کلاهبرداری در ضمینه چاپ مقالات می پردازیم.
وب سایت های جعل شده مجلات معتبر:
حتما تا کنون با نمونه تقلبی اجناس در بازار روبرو شده اید. اجناسی که نمونه اصلی آنها کیفیت بالایی دارد اما نمونه تقلبی آنها کاملا بر عکس هستند. موارد بسیاری مشاهده شده است وب سایت هایی با نام های جعلی که با استفاده از اضافه نمودن یک کلمه و یا ویرایش بخشی از آدرس یک مجله معروف ضمن دریافت وجه اقدام به چاپ مقاله در سایت دروغین خود می کنند.
برای مثال وب سایت https://psc.tomaspubs.com و https://www.bothalia.com
وب سایت مجلات کاملا جعلی:
این دسته از وب سایت های اعلام می کنند که مجلات علمی با اعتبار و IF بالایی هستند و پس از دریافت وجه مقاله شما را چاپ می کنند، این در حالی است که چنین مجله ای اصلا وجود خارجی ندارد !
وبلاگ ها و وب سایت های ایرانی:
طبیعی است زمانی که حتی در سطح جهانی چنین کلاهبرداری هایی وجود دارد کشور ما نیز که طلایه دار امتیاز پژوهشی چاپ مقالات است از این وادی عقب نمانده است و طبیعی است که علی رغم منع قانونی نوشتن مقاله از سوی وزارت علوم با تبلیغات بسیاری نظیر:
- نوشتن مقاله ISI
-چاپ مقاله ISI مقالات ارشد و مقاله دکترا
-نگارش و چاپ تضمینی مقاله ISI و ISC
-پذیرش و چاپ تضمینی مقالات ISI
و ...
کلاهبرداری در این بخش به 3 دسته تقسیم می شود:
1. مقاله شما و وجهی را دریافت کرده و قول چاپ به شما می دهند، سپس مقاله شما را به شخص دیگری می فروشند تا چاپ کند. (هر دو سر این معامله برای کلاهبردار سود دارد!)
2. مقاله و وجه را از شما دریافت کرده و آن را در یک مجله جعلی که در بالا ذکر کردیم چاپ می نمایند.
3. مقاله و وجه را از شما دریافت کرده و دیگر پاسخ گویی شما نخواهند بود.
4. مقاله و وجه را از شما دریافت کرده و در مجله ای کم اعتبار که حتی دستور پخت غذا را چاپ می کند، به چاپ می رسانند.
چگونه پیشگیری کنیم؟
1) مهمترین و بهترین راهکار: همیشه از اهل فن مشاوره بخواهید، اهل فن پژوهش اساتید راهنما هستند.
2) در اینترنت جستجو کنید.
3) آسان اعتماد نکنید.
4) خواندن این مطلب نیز خالی از لطف نیست: ناشران و مجلات جعلی.
اگر مطلب برای شما مفید بود، دیدگاه خود را ثبت بفرمایید.
تماس با مشاور پژوهشی ریسرچ ادیتور : 07191009198 - داخلی شماره 3
ثبت دیدگاه جدید