منو
07191009198
جستجو

ویرایش نیتیو سرقت ادبی استاندارد سازی - فرمتینگ برگزاری همایش و کنفرانس پرداخت ارزی مجلات رفع تشابه و سرقت ادبی برگزاری وبینار خدمات آماری مقالات

ویرایش انگلیسی نیتیو مقالات علمی

ویرایش نیتیو مقالات علمی چیست؟

ویرایش انگلیسی نیتیو مقالات علمی
به قلم:Researcheditor

ویرایش انگلیسی یا ویرایش نیتیو یکی از مراحل اصلی فرآیند پذیرش مقالات در ژورنال ها یا مجلات بین المللی می باشد. در بیشتر موارد در مرحله بازیبنی مقالات علمی، داوران از نگارنده مقاله علمی می­خواهند که مقاله خود را توسط یک ویراستار نیتیو انگلیسی زبان ویرایش کند. اگر در این مرحله از ارسال مقاله به نشریات خارجی قرار دارید، نیتیو ادیتینگ مقاله های علمی و سایر خدمات ما در این زمینه را انتخاب کنید.

در ویراستاری مقاله به منظور بهبود ساختار یک اثر برای انتقال بهتر تفکرات مولف مجاز به اعمال نظراتی در متن یا اثر می باشد.

در ویرایش انگلیسی مقاله توسط موسسه researcheditor، عمل ویرایش به صورت کاملا تخصصی و مطابق با استانداردهای بین المللی انجام شده که شامل اصطلاحات  گرامری و ویرایشی می باشد. در نهایت مقاله شما آماده ارسال به مجلات علمی پژوهشی می شود. ویراستاری علمی مقالات برای تمامی رشته ها و توسط متخصصین مربوطه انجام می شود. از جمله زمینه های ویرایش انگلیسی متون پژوهشی می توان به نیتیو ادیتینگ مقالات مهندسی ، نیتیو ادیتینگ مقالات پزشکی، ویراستاری مقاله در حوزه علوم انسانی و دیگر موارد اشاره کرد.

ویراستاری نیتیو مقاله علمی از آنجایی ضرورت می یابد که درصد بالایی از مقالات علمی که توسط متخصصان نوشته می شود، نیازمند ویراستاری نیتیو توسط ویراستار انگلیسی نیتیو می باشند.

دلیل اصلی عدم پذیرش  در فرآیند ارسال مقاله به مجلات توسط متخصصان غیر انگلیسی زبان، وجود اشکال در نگارش و گرامر مقالات می باشد نه سطح علمی مقاله. ارسال مقاله توسط ویراستار به داور به همراه گواهی ویرایش انگلیسی معتبر researcheditor ، شانس شما را برای پذیرش مقاله تا سطح قطعی شدن بالا می برد.

 

مواردی که به طور عمده مورد ویراستاری قرار می گیرند شامل:

1. بررسی و اصلاح متن مقاله بر اساس املا واژگان، گرامر، حروف اضافه و نقطه گذاری در مقالات

2. اصلاح واژگان تخصصی، متغیرها، نمادها و واحدهای اندازه گیری

3. بازنویسی و اصلاح ساختار جمله بندی و شیوه بیان، و همچنین بهبود بکارگیری و انتخاب کلمات در متن مقاله

4. اصلاح و تنظیم سبک نگارش به منظور همسان سازی و تطابق با منطق و فرم استاندارد

5. بهبود سازماندهی مقاله و ارتقا کیفیت اثربخشی ارتباطب با مخاطبین

6. حذف بخش های تکراری جهت اطمینان از یکدستی و ارائه منطقی ایده های پژوهشگر

7. طی مراحل سه گانه ویراستاری جهت بهبود وضوح و منطق نوشته

 

 

اگر مطلب برای شما مفید بود ، دیدگاه خود را ثبت بفرمایید.

تماس با مشاور پژوهشی ریسرچ ادیتور:  07191009198  - داخلی شماره 3

*** برای ثبت سفارش ویرایش نیتیو مقاله ، با گارانتی و گواهی ویرایش معتبر، با هزینه ای پایین و صرف زمان اندک روی لینک زیر کلیک کنید***

 

 




ثبت دیدگاه جدید

لطفا جهت ثبت دیدگاه وارد حساب کاربری خود شوید !

×